Mešala

Lödige je iznajditelj posebnih mešal s plugi, ima več kot 80. letne izkušnje s procesno tehnologijo. Stroji in procesni sistemi se uporabljajo tako v farmacevtski in prehrambni industriji, kot tudi v gradbeni industriji, ekologiji, industriji mineralov in rud, ter tudi v kemični industriji in industriji plastike. Njihovo znanje ter izkušnje temeljijo na več kot 30.000 prodanih sistemih po vsem svetu.

Procesno inženirstvo in tehnologija na najvišjem nivoju

Mešanje, sušenje, emulgiranje, granuliranje
Oprema za farmacijo, prehrano in za ostalo industrijo

Lödige je svetovni proizvajalec opreme za industrijsko mešanje in sorodne procesne tehnologije za suhe snovi, granulate, prašnate materiale, paste in blata.

Lödige  je proizvajalec strojev za mešanje, granuliranje, emulgiranje, oplaščevanje(coating), sušenje in reaktorske (reacting) in podobne procese.

Posebne zahteve različnih industrij Lödige dobro pozna, npr. v farmaciji oblaganje tablet (coating) s filmom ali sladkornim premazom, kot tudi mešanje gradbenih materialov ali sušenje recikliranih materialov.

Saržno ali kontinuirno mešanje, mešalni reaktorji za delo pod visokim pritiskom, laboratorijska mešala, granulatorji, vakumski sušilniki ali ‘fluid bed’ sistemi… Lödige ima veliko tehničnega znanja ter izkušenj, prav tako je podpora strankam samoumevna. Pri njih v laboratoriju se lahko izvedejo vsi procesni koraki od mešanja, reagiranja, oplaščevanja(coating), granuliranja, emulgiranja.

Industrije

Baterije

Lödige razvija napredne rešitve za izdelavo baterij, zlasti katodnih in anodnih mas.

Gradbeni materijali

Vrhunska homogenost z visoko kapaciteto in učinkovitmi spremembami receptur pri gradbenih materijalih.

Kemija

Mehanska in termična obdelava. Lödige ima veliko strokovnega znanja pri reševanju procesov v kemični industriji.

Kozmetika

Sistemske rešitve za kozmetično industrijo. Lödige zagotavlja varnost, čistost in ponovljivost pri proizvodnji kozmetičnih izdelkov.

Plastika

Prilagojena mešala za obdelavo plastike in gume, vključno s polimerizacijo.

Metalurgija

Trpežno in odporno na obrabo. Preizkušene tehmologije proizvajalca Lödige zagotavljajo izjemno homogene mešanice za metalurške aplikacije.

Prehrana

Tehnologija natančnega mešanja in obdelave za prehrambeno industrijo- temelji na desetletjih izkušenj in mešal v obratovanju po vsem svetu.

Farmacija

Farmacevtska proizvodnja na najvišji ravni v skladu z mednarodnimi standardi. Lödigejeve rešitve omogočajo prilagojen dizajn procesa.

Polisaharidi

Kot specialist za škrob in celulozo je Lödige ponudnik prilagojenih rešitev za proizvodnjo polisaharidov po vsem svetu.

Okolje

Fleksibilnost in učinkovitost v okoljski tehnologiji. Raziščite Lödigejeve tehnologije v mešanju, reakciji in visokih temperaturah.

Procesne tehnike

Horizontalno mešanje

Horizontalna mešala proizvajalca Lödige so optimizirana za izpopolnjevanje potreb sodobne industrijske proizvodnje in predsatvljajo vrhunsko tehnologijo mešanja.

Več informacij →

Vertikalno mešanje

Odkrijte Lödige vertikalna mešala. Znani so po kakovosti in učinkovitosti. Idealni za zahtevne aplikacije mešanja v širokem spektru industrij.

Več informacij →

Kontaktno sušenje

Tehnologija kontaktnega sušenja je zasnovana za maksimalno učinkovitost in zmogljivost v različnih industrijah.

Več informacij →

Vakuumsko sušenje

Lödige vakuumski sušilniki za optimalno sušenje. Odkrijte, kako lahko vakuumski sušilniki DRUVATHERM® revolucionirajo vašo industrijo.

Več informacij →

Oplaščevanje (Coating)

Filmski postopek oplaščevanja. Odkrijte optimalno učinkovitost procesa za visokokakovostno proizvodnjo. 

Več informacij →

Horizontalna granulacija

Postopek granulacije je optimiziran za izpolnjevanje potreb sodobne industrijske proizvodnje in predsatvlja vrhunsko tehnologijo mešanja.

Več informacij →

Vertikalna granulacija

Mešala z visoko močjo (high share mixers) so optimizirani za izpopolnjevanje potreb sodobne farmacevtske proizvodnje in predstavljajo vrhunsko tehnologijo mešanja.

Več informacij →

   

© Copyright Chemtrade 2021.
Vse pravice pridržane.

Kontakt

info@chemtrade.si
tel + 386 31 796 173
Peričeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

O podjetju