Sistemi HECHT za varen transport sipkih snovi

Standardne ali rešitve po meri kupca

Sistemi HECHT se uporabljajo za prenose sipkih surovin pri vseh možnih tehničnih zahtevah. Ponujamo različne standardne rešitve za vse postopke, ki jih je mogoče na več načinov kombinirati  in prilagoditi različnim zahtevam. Rezultat: oprema za posebne namene za prilagojene procese in posebne izdelke. Ali sistem za polnjenje ali praznjenje sodov, kontejnerjev ali pnevmatski transport, doziranje in tehtanje – ustrezno rešitev zagotavljajo sistemi HECHT!

Komponente

Večinoma majhne podrobnosti naredijo veliko razliko. Mnogi sistemi so polno zmogljivi po ugraditvi ustrezne dodatne opreme. Tudi stare sisteme različnih proizvajalcev je mogoče obnoviti z novimi HECHT komponentami . Za optimiziranje transporta sipkih materiov nudimo komponente kot so sesalne enote (suction units), polžni transporterji, merilniki kompenzacije, priključni sistemi za FIBC in big bag vreče, neskončne folije in tesnilne sisteme (High-Containment-Closing-System).

HECHT Outlet-Connection-System

Modularne ali posamezne rešitve

Polnjenje, praznjenje, doziranje ali transport: sistemi HECHT temeljijo na modularni zasnovi. Vse komponente ali sklop komponent je tudi posamezno funkcionalen in se lahko vgradijo v obstoječo procesno opremo. Na primer: HECHT sistem za praznjenje big bagov se lahko kombinira z različnimi komponentami npr.  s tekočimi trakovi, za polnjenje z viličarji in tako naprej. Pogosto naši sistemi predstavljajo idealno povezavo v proizvodnih procesih.

Containment Drum Discharging Station

Celovite rešitve na ključ

Naše celovite rešitve povezujejo celoten proizvodni proces. V dogovoru z naročnikom naši izkušeni inženirji HECHT načrtujejo celoten transport sipkih materialov od začetka do konca proizvodnega procesa. Hkrati lahko v svojo ponudbo vključimo opremo drugih proizvajalcev, kot npr. mešala. Vsi naši sistemi so inovativni, kvalitetni, učinkoviti in varni in ustrezajo vsem varnostnim in ostalim predpisom. Tako v farmacevstki, prehrambeni in kemični industriji. 

Turnkey System

PRODUKTI ZA RAZLIČNE NAMENE UPORABE

UPORABA V RAZLIČNIH INDUSTRIJAH

KLASIFIKACIJA

Klasifikacija sistemov

Vse suhe snovi niso enako nevarne ali občutljive, zato so sistemi za njihov transport razdeljeni na različne kategorije. Namen te klasifikacije je izbrati ustrezno opremo za posamezno surovino glede na njeno nevarnost. 

Razlikujemo med naslednjimi klasifikacijami ali mejnimi vrednostmi.

OEL (Occupational Limit Exposure) je povprečna koncentracije snovi v zraku na delovnem mestu, izmerjeno v določenem časovnem obdobju, tako, da ni pričakovati vpliv na zdravje delavca. Izračuna se iz ADE (Acceptable Daily Exposure)- sprejemljiva dnevna izpostavljenost in nekaterih drugih vrednosti.

OEB (Occupational Exposure Band) obravnava samo toksilogijo čiste snovi. Bolj kot je strupen proizvod, višji bo OEB.

Hecht Containment Pyramid

   

© Copyright Chemtrade 2021.
Vse pravice pridržane.

Kontakt

info@chemtrade.si
tel + 386 31 796 173
Peričeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

O podjetju