Mešala

Lödige je iznajditelj posebnih mešal s plugi, ima več desetletne izkušnje s procesno tehnologijo. Stroji in procesni sistemi se uporabljajo tako v farmacevtski in prehrambni industriji, kot tudi v gradbeni industriji, ekologiji, industriji mineralov in rud, ter tudi v kemični industriji in industriji plastike.

Procesno inženirstvo in tehnologija na najvišjem nivoju

Mešanje, sušenje, emulgiranje, granuliranje
Oprema za farmacijo, prehrano in za ostalo industrijo

Lödige je svetovni proizvajalec opreme za industrijsko mešanje in sorodne procesne tehnologije za suhe snovi, granulate, prašnate materiale, paste in blata.

Lödige  je proizvajalec strojev za mešanje, granuliranje, emulgiranje, oplaščevanje(coating), sušenje in reaktorske (reacting) in podobne procese.

Posebne zahteve različnih industrij Lödige dobro pozna, npr. v farmaciji oblaganje tablet (coating) s filmom ali sladkornim premazom, kot tudi mešanje gradbenih materialov ali sušenje recikliranih materialov.

Saržno ali kontinuirno mešanje, mešalni reaktorji za delo pod visokim pritiskom, laboratorijska mešala, granulatorji, vakumski sušilniki ali ‘fluid bed’ sistemi… Lödige ima veliko tehničnega znanja ter izkušenj, prav tako je podpora strankam samoumevna. Pri njih v laboratoriju se lahko izvedejo vsi procesni koraki od mešanja, reagiranja, oplaščevanja(coating), granuliranja, emulgiranja.

Industrije

Lödigejevo opremo uporabljajo znani proizvajalci v različnih industrijah. Lödige ima 70 letno tradicijo. Njihovo znanje ter izkušnje temeljijo na več kot 30’000 prodanih sistemih po vsem svetu.

Procesne tehnike

   

© Copyright Chemtrade 2021.
Vse pravice pridržane.

Kontakt

info@chemtrade.si
tel + 386 31 796 173
Peričeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

O podjetju